IF I COULD RIGHT YOU A LOVE SONG.

Hejhej snyggingar. varit på väla med johanna idag, träffade även alicia och anna. får väll hoppas på att de bloggar snart igen, riktigt sega har de varit. men ska sova nu för har match imorgon men kan visa min inköp idag hihi. ni får ursäkta bilderna men de är nyss tagna och mitt rum har inte världens bästa ljus på kvällen/natten.
förövrigt har jag varit med johanna hela kvällen och spelat fotboll med några killar. en del snack mellan mig och johanna kom senare på kvällen när alla stack. mysigt! men nu ska jag kolla film och somna till den, puss och godnatt.

 SOFIE

mina inköp idag:
tygpåse med döskalle från lindex för endast 30 kr
vita solbrillor från h&m för 50 kr
döskallering från glitter för 80 kr
randig tröja från gina tricot för 200 kr
volang t-shirt från h&m för 99 kr tror jag
vitt linne och byxa från h&m för 180 kr



SO MUCH THINGS THAT I WANT.

http://www.accessora.se/
idag är det sista dagen med fri frakt från http://www.accessora.se/ , helt klart värt att klicka in där för det är även lite rea på smyckena. så sjukt snygga smycken!
  
 allt kostar under 200 kr!
nu ska jag duscha och göra v mig lite, ikväll blir det nog en film med johannaschnigel. puss, ha det bra
SOFIE

SO SICK OF LOVE STORIES.

hallå allihopa. sitter i soffan och snyftar över min förskyldning och hosta. på tv rullar gamla avsnitt av DH. ska nog gå och göra mig en varm kopp choklad så att min hals blir bättre. kanske ta några godisbitar så jag blir lite pigg. resten av dagen blir nog att sova/sitta vid datan/tvn. om jag mår bättre ikväll så ska jag nog träffa johanna, hoppas på det!! puss, ha det bra

SOFIE
gråter över att mina lärare ska sluta nu inför 9an. kommer troligen få g i alla mina ämnen pågrund av detta.
TACK REKTORERNA, NI SUGER!

PÅMINNELSE ATT DET ÄR FORTFARANDE FRI FRAKT!


UPTOWN GIRL.

Hejhej snyggingar. just nu sitter jag med Alicia, MileyJonna, issa och lussan. :) vi käkar fett med godis i vårt tält hehe, snart ska vi ut och busa med pojkarna haha, dom kommer typ pissa på sig! (h). Men nu ska vi ut, puss. SOFIE

I LOVE YOU.

hejsan alla! nu måste jag gå till anna för vi ska till maxi, kommer inte fler inlägg förrens på torsdag då vi kommit hem från vårt skolläger, då får ni förhoppningsvis se en massa bilder från både sofie, mig och anna. anna sa nu att jag skulle skriva att hon inte heller hinner blogga förrens torsdag kväll, förlåt får att bloggen inte riktigt blivit uppdaterad osv, vi ska bättra osv. :)
ALICIA

TELL ME WHY WE ARE SO BLIND TO SEE.

godmorgon snyggingar. är på väg till skolan nu , ska bara slänga in ett inlägg och min outfit hehe. efter skolan ska jag hem och packa, fixa godis, mat osv inför lägret. ska bli sjukt kul att cykla till mölle och tälta med hela klassen hehe. men nu måste jag dra, puss

hejc
dagens outfit. nu måste jag dra, puss .
SOFIE


TO SEE YOU WITH SOMEBODY, IT TERRING ME APART.

godkväll sötnosar. ska gå och lägga mig nu, klockan är fan mycket. trodde klockan var 7 typ haha. men klockan är faktiskt snart halv 11 och jag måste sova tyvärr. så godnatt på er allihopa. vi hörs imorgon, puss

imorgon ska jag köpa mat tills på onsdag för vi ska ju på läger med klassen. AWESOME!
ska även visa er kläderna jag har beställt hem från h&m, hehe.


troligen haft bilden innan men typ bildbrist tyvärr.


TODAY WILL BE BEAUTIFUL.

hej, hemma från matchen nu, har duschat och sånt. fryser satan och börjar få ont i halsen igen, fuck. men ville bara lägga upp ett inlägg innan jag går och lägger mig, eller i varje fall kollar lite tv. så tänkte visa min tröja jag köpte i söndags :) sen dessutom så såg jag att det är frakt fritt på nelly under hela maj månad så passa på, nu ska jag gå och städa sedan lägga mig och kolla något roligt tv program!
linnet är klickbart och riktigt dålig kvalite, men orkar inte bry mig just nu! :)


ALICIA

THE WAY YOU MOVE.

hej alla! förlåt för riktigt dålig uppdatering, finns bara en ursäkt och det är att jag legat sjuk i princip hela helgen, så därför har jag inte orkat, eller haft något att skriva om! men nu ska allt bli som vanligt igen. sofie och jag har gjort om designen lite grann så vi hoppas att ni gillar den :) har inte mycket att skriva just nu mer än att vi snart ska sticka ner och kolla på när vårt lag spelar match! just nu regnar det så vi får se om vi ska fota något som vi bestämt tidigare. men nu ska jag gå, hörs förhoppningsvis senare ikväll annars blir det inte förrens imorgon. ha det bra! ;)




ALICIA

WHEN IT ALL COME TOGETHER.

hej
dagens klädsel, lite fail min osv. men jaja.
skor - fred perry
jeans - random
vit tunika - h&m
ljus brun tröja - gina tricot
brun skinjacka - h&m
väska - adidas

hej sötnosar. sitter med alicia på mitt rum. vi ska nog gå ut och äta något för våra magar kurrar hehe. vi sluta 12 idag så vi stack och hämta alicias kamera sen tog vi dagens outfit och sen gick vi lite runder sen hem till mig så städade vi hela mitt rum för mina föräldrar och syster fick damp på mig haha, skit kul. men nu ska vi äta, ha det bra puss.

SOFIE & ALICIA.

ikväll blir det att kolla på våran match med alicia. jag är ju skadad så kan inte spela och alicia har nyss varit sjuk (hon var sjuk typ hela helgen)

YOU ALWAYS SAY BE HAPPY AND DON'T WORRY, EVERYTHINGS GONNA BE ALRIGHT.

you know i love you
you know i love you.
tro aldrig något annat för du lyser upp min dag när den är svart.
du gör mig glad även när jag vill gråta. du gör så jag aldrig mår dåligt.
om något händer är du där och gör så jag skrattar. vad som än händer så gör du så jag mår bra.
jag kan berätta allt för dig, för du är min fis. även fast du hatar namnet så är du min fis.
glöm aldrig det

AFTER ALL.

headern är borta nu, så ja förlåt för att jag gjorde den. puss.

DANGEROUS.

hej sötnosar. skulle egentligen jobbat med laget idag, men jag hade så jävla ont i min hals och är riktigt förkyld nu me, ush. men det blir bara bättre och bättre så det är ju bra! jag har precis suttit och gjort klart vår header, alla foton tog vi igår nere vid stranden, dem blev ganska bra, likaså dagen! :) hoppas att ni gillar den och ni får gärna komma med förslag hur vi kan utveckla våran blogg eftersom det är det vi ska försöka göra nu dem kommande veckorna. puss så länge så hörs vi sen!
ALICIA

I WAS LIKE OMG IM SO IN LOVE.

hej allihopa. Det har varit en jätte bra dag, först så var jag i skolan inte så jätte kul. Men matten var rolig för vi spela spel HAHA dog, också fick jag också reda på att jag klara matte provet är faktiskt riktigt stolt över mig själv!! Sen engelskan sög rent ut sagt, tyskan också. Idrotten var rolig, HAHA tog typ min första lira där också ganska stolt. Jag är ganska konstig för varje gång jag ska springa på idrotten eller göra något börjar jag skrika, så får bita mig i armen så jag blir tyst HAHA. sån är jag. men iaf sen kom jag hem och duscha och sen hämta vi Jenny, min syster på flygplatsen YÄY :D har saknat henne så mycket har inte träffat henne sen i februari. Sen åkte vi till maxi snabbt eller jag satt kvar i bilen för man vill ju IKKE gå osminkad på maxi. hehe sen kom jag hem och sminka mig och platta håret. sen så åt jag litta, efter det stack jag ut med sofie och alicia. Var också med dom och åt på La pizza haha dom bråka ju lite om sin pizza kul att kolla på, och jag och sofie fjäskar som fan för varandra HAHA :D Iaf  sen stack vi till stranden och fota vi hade jätte mysigt och roligt! HAHA jag hade riktigt tur som inte ramla i, det skulle inte förvåna mig om jag hade gjort det. SEN STACK VI TYP HEM FÖR VI VAR DÄR HELA KVÄLLEN OJ CAPS. men nu har ni läst min fina text!
Bilder från när vi fota kommer imorgon, men ni kan ju få ett litet smakprov. :)
Det kallar jag vackert! hahah. :)
ANNA

TIK TOK- SOFIE FT ALICIA

HAHAH SKRATTA PÅ DET ÄR DET SOM ÄR MENINGEN OCH JA VI RAMLAR LITE DÅ OCH DÅ MEN VAFAN MAN MÅSTE BJUDA PÅ SIG SJÄLV, NU SKA VI KÄKA PIZZA HEJDÅ ALLA SÖTA HALLON HAHA. SKOJA -.- /ALICIA OCH SOFIE FAST HON STÅR I BADRUMMET.




IF YOU READY TO COME.

hejhej. sitter ute med alicia, vi har typ gjort allt möjligt idag. varit mest ute så därför blev det inga inlägg. om en timme kommer anna och då ska vi ut och fota till bloggen, hehe. ikväll ska vi nog äta på la pizza, ska snacka med anna också. hehe, men nu ska vi ut igen. ha det bra , puss.

SOFIE & ALICIA

gammal
gammal men soet på oss, haha. *skrattar fortfarande*

ps. ikväll ska vi nog göra lite ändringar i bloggen, hehe. :)

I NEVER THOUGHT THAT IT BE EASY.

Hej!
Förlåt för usel uppdatering, men idag har vi haft läxor och det har också varit jätte fint väder, riktigt sommar väder idag! :D gött asså. Iaf NO provet gick bättre än väntat och orienteringen gick jätte bra, klara alla banor :) Iaf efter skolan stack jag hem och chilla och lite sånt, sen nu ikväll har jag och malin haft det jätte mysigt och "pluggat" i hennes trädgård. riktigt skönt i detta vädret!
Tänkte också visa bild på ett bar av mina gamla wrangler jeans jag helt hade glömt bort, de va inte så tajta som jag ville och de va också för korta, haha så jag klippte dem till shorts. Blev faktiskt ganska bra!
Bilder:
Hehe, vi hörs imorgon! då ska jag va med Sofie och Alicia så det kommer nog några roliga inlägg!
puss♥
ANNA

IF YOU WANT TO MAKE IT, THEN DO IT.

tjabbbiz. vår blogg suger kan jag säga, men vi har ju nyss börjat och hela veckan har gått åt till att plugga så har inte haft något ledig stund där vi kan berätta allt roligt som har hänt, tyvärr. men nästa vecka är det inga läxor så då blir det sjukt bra igen. imorgon ska jag va med alicia, ska nog snacka med anna också om hon ska va med för då blír det nog att vi köper lite mat (som vanligt) och tar foton till bloggen osv. sånna nördar att alla går runt med varsin kamera, haha. men jag älskar a&a, helt bäst är vi. :') nu ska jag plugga. har inte öppnat böckerna ännu. -.-
ajja, ha det bra, puss
SOFIE


THERE'S A CLUB IN MAIMI , JUST LIKE THAT.

e
hejhej, sitter ute i solen nu och ska börja plugga lite, har ju två glosförhör imorgon. kommer troligen inte gå så jätte bra men ajja, orkar inte bry mig. har ju klarat proven. har nyss kommit hem från träning. nyduschad som ni kanske ser. ska sätta igång med att plugga lite glosor tror jag. föresten så har jag varit med alicia hela dagen efter skolan och vi har ätit pizza och typ haft krig. ha det bra, puss

SOFIE

ONLY ONE SWEET PRINCESS.

aaFO  hejhkehejeh

sådärja! (klickbara bilder) puss, ha det bra !

SOFIE


GIVE IT TO ME BABY LIKE BOM BOM BOM.

Heeeeeeej!
Förlåt för sämst uppdatering, jag lovar att den ska bli bättre till helgen då vi inte har lika mycket läxor och prov. :)
Iallafall idag var jag först i skolan, vi hade redovisning nästan hela dagen, det gick väl sådär haha jag var jätte nervös. Sen stack jag och alicia hem till oss och hämta pengar så stack vi till hemköp och köpte mellanmål som vi åt också, sen efter det plugga vi typ hela dagen, men jag kan fortfarande inte allt, haha det är faktiskt flera sidor. Nu har jag ätit och sånt och snart ska jag plugga på det igen, sen ska jag gå och duscha. Imorgon har vi det stora NO provet på morgonen och efter det så ska vi cykla till pålsjö och orientera ända fram till lunch sen cyklar vi hem och duschar sen har vi musik på eftermiddagen. :) Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att jag ska träna till engelska testet på fredag!
Men imorgon kommer jag nog blogga mer noggrant! :)
puss♥
Bild på mig för någon dag sen, haha.
jag för inte så länge sen. :)
ANNA

I'M NOT GOING TO WASTE MY TIME ON YOU.

godkväll. ska plugga lite till nu sen bli förhörd av pappa. bilderna håller på att laddas upp så det kommer ett "bildregn" senare av mina kläder, men jag tror att jag har glömt något men ajja, lite av kläderna kommer iallafall hehe. men nu måste jag plugga, puss

SOFIE


POOOH


DO YOU THINK THAT I WANT THIS.

mums
visst ser det här bra ut?
why?
sen ser man allt detta. -.-
min dag i bilder. blir inga fler inlägg försen jag kan allt detta, åh. puss

SOFIE

AND I DON'T WANT TO.

ehjej
outfiten idag.  chinos, vitt linne, brun kofta/tröja , jeansjacka & min rosa keps.

godmorgon. måste cykla till skolan nu men ville bara slänga in dagens outfit. hihi, skriver mer sen. puss

SOFIE

I BE RIGHT BACK.

Heeeeeeeej!
förlåt för dålig uppdatering hela dagen av mig då! men har haft fullt upp! Först så var jag i skolan som vanligt, vi hade ju matte prov :| men jag tror iaf att det gick ganska bra! (hoppashoppashoppas att jag klarar det) för er som inte vet så suger jag på matte, haha! sedan sluta vi tolv! sen har jag varit med med amelia hela dagen vi har för det mesta pluggat, sen åkte vi till stan för att amelia skulle sola, sedan kolla jag på deras dans åh dom är så duktiga!! :D Sen har jag nyss varit ute och gått med malin, trevligttrevligt. Nu ska jag träna mer på redovisningen vi har imorgon, dö jag hatar redovisningar :( bra att veta då! efter det ska jag duscha och sen chilla lite!
puss♥
ganska gammal bild på mig och amelia! :)
ANNA

YOU KNOW THE FAMILY.

sitter och kollar ugly betty och är glad att jag klarade göra klart NO läxan till 20:00. får panik nu när willie har kommit tillbaka, blir fan nervös när hon är med. hon är farlig, haha. bloggen är verkligen inte så som vi planerade att den skulle vara, men det beror nog på alla våra läxor vi har, det tar väldigt mycket av vår såkallade fritid. nu kan man väl kalla det läxtid, det är iallfall för tillfället vad fritiden används till. men nu måste jag verkligen sluta babbla i mina inlägg om en massa onödig fakta, haha! men för tillfället så har jag inte så mycket att skriva. ska snacka ihop mig med sofie och anna om en lite rolig sak! puss på alla som fortfarande läser, vi lovar att bloggen ska bli bättre än bäst om någon vecka, håll ut! ♥

ALICIA


gammal och konstig bild, orkar inte leta efter någon annan! :)


YOU'RE JUST A STUPID BOY.

godkväll på er. är trött men faktiskt helt klar med alla läxor framöver, riktigt skönt. ska snart äta sen blir det fotodags så att ni blir nöjda hehe. men kan iaf visa min outfit idag, plus att jag har en ny sak på huvudet. här får ni bilderna som jag tog nyss. ha det bra, puss

SOFIE
fett ball
hej
ballt
hihi, love min rosa keps :):)
jeans - bikbok
vit blus - gina tricot
brun kofta - gina
keps - stadium
skor - converse

YOU'LL NEVER GET ME NOW.

har pluggat hela dagen och jag är klar med allt nu. toppen! ska cykla till johanna nu så ska vi kolla film. skriver mer ikväll. förlåt för dålig uppdatering men alla vi tre pluggar idag så fick bli som det blev. ha det bra, puss

SOFIE

ps. glöm inte att påminna mig om att jag ska lägga ut foton på vad jag har köpt i helgen! :)


CUZ IT'S TRUE, I'M EVERYTHING WITHOUT YOU.

godmorgon! ska till skolan nu och ha matteprov, kommer darra så nervös jag är men jag tror faktiskt det kommer gå bra. vi slutar tolv idag så jag skriver mer då men kan säga redan nu att min dag kommer bara innehålla plugg, tyvärr. men jag tror det är rätt enkelt idag för jag är faktiskt taggad på att plugga, haha. låter konstigt men så är det. men nu måste jag cykla. puss, ha en bra dag!

SOFIE



min outfit idag!
jeans - bikbok
vit blus - gina
brun kofta - gina
skinjacka - h&m
rosa halsduk/sjal - random
smycken - glitter, thomas sabo och lite sånt.

NEED TO LISTEN.

får bli ett snabbt inlägg innan jag måste fortsätta plugga tills provet imorgon. tog en liten paus vid datorn, orkar inte sitta och plugga i en mattebok en hel dag. vi får i allfall hoppas på det bästa. höll på att skriva att jag skulle på konfa imorgon, men det är ju slut! haha, har ingen aning vad jag ska hitta på imorgon. skippade även fotbollen pga. att jag hade väldigt ont i huvudet, var trött och var även tvungen att plugga. så nu har ni fått lite sådär onödig fakta, det kan vara bra att ha era anteckningsböcker eller hur? nä, ush. ska inte tråka ut er mer nu! bloggar inte mer idag eftersom efter en timmes matteplugg är det dags för måndagens höjdpunkt, SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR! och ingen kan väl hålla sig för skratt när maria kommer med sina knäppa kommentarer. haha! puss och godnatt dårå ♥

ALICIA



MY DREAM MY WORLD.

hejhej!
Nu har jag gjort matteläxan och tränat till provet är också nästan klar med NO:n riktigt nice!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
iaf imorgon är det matteprov :| är lite smått rädd. Men efter det ska jag va med amelia så det blir ju kul! nu måste jag gå för jag ska kolla på tv och duscha och efter det måste jag sova eftersom det är matteprov imorgon så måste jag vara extra utvilad.
puss

ANNA ♥

ANYTHING THAT IS WORTH HAVING, IS SURE ENOUGH WORTH FIGHTING FOR.

oeky
fin skjorta, fina byxor, fint linne, fint hår, fin hela hon.
inspiration till vad jag ska köpa nästa gång på carlings, ibland är det bäst!
nu ska jag klä på mig fotbollskläder sen till träning, efter träningen ska jag dömma match. undra hur det kommer gå men men. sen hem, duscha , äta och plugga lite matte. bara gå igenom så jag inte gör slarvfel sen tv, sova. blir nog inga fler inlägg för min del,  ha det bra. puss

SOFIE


AND I JUST WANT YOU CLOSER THEN MOST.

godmorgon. ska dra till skolan nu, har bild redovisning idag. får väll hoppas på det bästa, jag kan typ ingenting utantill men jag har ju mina papper hehe. men iallafall en outfit ska väll sitta fint? :)
ha det bra idag, puss

SOFIE

lat idag
randig tröja - kappahl
jeans - nudie
smycken - pearls for girls, lycka, thomas sabo osv.
enkel outfit


BABY YOU CAN DO NO WRONG.

Hej!
Förlåt att jag inte skrev något igår, jag vet inte varför men tiden bara rann iväg sen hann jag inte på kvällen. Igår var jag iallafall mest hemma och gjorde inte så mycket, bara slappade, wiho!! sen senare på kvällen gick jag en lång runda.
Tyvär kommer jag inte skriva så mycket idag heller, jag skriver nu och sen ikväll för vi har matte prov imorgon så jag måste plugga till det heeeeeeeeeeeeeela dagen. -.-
ooooooj hinner inte ta några bilder, måste sticka till alicia nu uppdaterar ikväll.
puss

ANNA

NOW LISTEN TO ME BABY.

godkväll alla sötnosar. har varit på väla idag med johanna, en del shopping blev det tyvärr. fy skäms på mig men är super duper nöjd. orkar inte göra fler videoinlägg nu för jag är för trött och nästan somnar stående så får bli bilder imorgon och när jag väl tänker på det så har jag inte lagt ut bilderna sen förra shopping så det gör jag också imorgon men nu ska jag städa buren till min marsvin så de blir glada sen ska jag nog ta fram matteboken och kolla igenom. ha det bra, puss

update: jag får även min rosa keps, min klänning och min kavaj imorgon, hihi. super duper!

SOFIE


I HELP YOU ANYTIME.

här är lite av vad jag köpte, köpte även en liten kavaj men bilderna blev inte alls bra, så ni får se den på mig istället. :) sen köpte jag en likdan mascara som anna, är helnöjd med den, riktigt bra! nu ska jag sätta igång med pluggandet! puss.

ALICIA

EVERYTHING CAN BE EASIER IF YOU JUST TRY.

som sofie skrev så kunde jag tyvärr inte blogga igår eftersom jag hade gäster, eller man kan inte ha gäster, besök heter det. men idag så ska jag försöka slänga in inlägget med alla lovade bilder på kläderna jag köpte i.. var det i fredags? iallfall, dem kommer senare, ska bara fota och sånt. för er som vill veta så har vi matte prov på tisdag på ekvationer, och jag hatar x, z, y och allt med ekvationer och göra, hatar all matte egentligen. men nu ska vi sluta böla, hatar sånna som bara bölar på sin blogg hela tiden, så det ska jag inte göra! ;) ska kanske gå och se alvin och gänget 2, min mamma har köpt den till mig! för dem som inte visste så älskar jag alvin och gänget, hihi. puss så länge! :)

ALICIA

WHATEVER YOU SAY.


videoinlägg lite om ikväll. puss
SOFIE

JUST TO GOOD TO BE MINE.

ge migheheekolltBALLLTbaallth3h3fint utom håret
to die for. några av dessa plaggen och jag hade varit lyckligast i världen. ha det bra , puss
- verkligen min inspiration

SOFIE

CUZ I'M FREE TO DO WHATEVER I WANT.

har typ halvsovit hela dagen idag, har ingen ork till något. ska nog göra v mig lite så jag inte ser ut som ett ösregn när emmy kommer. bilder på oss kommer nog senare, det blir alltid ett 100-tal bilder när vi töntar oss. som ni kanske ser så har inte alicia bloggat så mycket men det är för hon har gäster hos sig, hon kommer nog blogga senare eller så. men nu ska jag göra v mig, klä på mig osv. vi hörs sen, puss
SOFIE

emmy och sofie
här är en bild på mig och emmy.
jag fattar inte riktigt hur jag ska vända den men ja, det får bli såhär.


WHEN MY WORLD IS FALLING APART.

Sådärja, nu har jag varit ute och gått och duschat och klätt på mig, och nu har jag ganska brottom för vi ska snart åka. Men här har ni iallafall dagens outfit.
jeanstights- only
vitt linne- gina tricot
vit blus- lindex
grå jacka- gina tricot
halsband- konfa present och thomas sabo berlock
armband- pearls for girls
så nu ska vi åka. kommer hem vid 10 kanske, vet inte riktigt. puss!
ANNA

PLEASE BABY, DON'T STOP FIGHTING FOR ME.

hemma från en grym match där vi vann med 3-0. blev inga mål men två assister. riktigt trött nu så ska vila mig lite sen börja plugga lite troligen. vid halv 7 så kommer emmy och ikväll ska vi nog bara vara hemma och slappa med en påse godis tror jag. imorgon ska jag och alicia, troligen anna åka och göra våra naglar fast får se annars blir det att plugga med alicia. men nu ska jag städa undan på mitt rum sen lägga mig och kolla film. puss, ha det bra.

SOFIE

 <- annas strumpor är världs söta. hihi, faktiskt jag som föreslog att hon skulle köpa dem (a)
TO DIE FOR!


BEAUTIFUL GIRLS ALL OVER THE WORLD.

Jag ville inte bara ligga och kolla på film så jag åt istället en sen frukost, haha. Men nu ska iallafall jag och min ipod gå en runda. Vi kommer ha så trevligt. Dumt bara att det regnar eller har regnat. men jag går ändå! haha.
bra kvalité med webben ju.... haha eller inte men nu går jag, hejdå!
ANNA

BUT I NEVER GIVE UP THE FIGHT.

Godmorgon!
Eftersom sofie och alicia spelar fotbollsmatch får väl jag ta och blogga lite...:)
Jag ska snart duscha och göra mig färdig till släktkalaset jag ska till vid 5. Inte så lönt att hitta på något annat innan men nu ska jag nog kolla på en film eller något. Senare idag kommer det nog en dagens outfit.
puss!
ANNA

TELL ME HOW YOU'RE GOING TO DO THIS.

NEW ERA BASIC REPLICA SR
vill ha den i blå eller rosa, någon som har en extra? :)
min fina keps som jag skulle köpt igår, fan fan fan att jag inte gjorde det. mamma ska leta efter den i stan idag men jag tror det är lönlöst. skit också, ajja. alicia och hennes pappa kommer nu och ska hämta mig så får gå ut sålänge. puss, vi hörs senare idag

SOFIE

SO HAPPY THAT I'M SCARED.


godmorgon, vissa av er sover nog fortfarande men jag är uppe. men är sjukt taggad så nu ska det köttas som fan. ni får ett snabbt videoinlägg istället för att skriva jätte mycket. puss

SOFIE

I MADE IT.

hej, förlåt för ni inte sett så mycket från mig här på bloggen! men har helt enkelt inte haft tid, tyvärr, men det ska vi ändra på! ska åka till match om ungefär en timme. sitter och lyssnar på låten anna la ut igår, den är så himla bra! :) som anna och sofie skrivit så var vi på nova lund igår och handlade en massa saker, jag ska också lägga ut bilder på mina köp, men hinner inte nu innan matchen så det får bli efter. men nu måste jag gå! pussar

ALICIA

I DON'T WANT TO WALK THIS EARTH IF I GOTTA DO IT SOLO.

TJO NÄ MEN NU MÅSTE JAG FAKTISKT CHILLA LITE. SKA FAKTISKT INTE BLOGGA MER IDAG, VI HÖRS IMORGON DÅ KOMMER NOG OUTFIT OCH  LITE SÅNT OCH SEN SKA JAG PÅ SLÄKTKALAS TREVLIGT!
JAG JUST NU:
men det är ju vackert! sånt gillar vi nattnatti. ♥
Btw. måste testa lite nu här för sofie och alicia sa att jag skulle ta typ 25 hit och 25 dit testar nu iaf med en bra låt. :)
ofc klara proffset det haha tror jag iallafall men jaja struntsamma, godnatt!

THERE COMES A TIME WHERE YOU FADE TO THE BLACKNESS.

HEJ!
Tänkte egentligen göra ett videoinlägg men det gick inte så bra, sofie eller alicia får hjälpa mig någon dag haha. Men iallafall här kommer bilder på sakerna jag köpte idag på nova lund. enjoooooy! :)
Ett stativ till min kamera. 299 kr på siba.
En blus från H&M 199 kr.
En jacka eller något från gina tricot, 299 kr
En likadan fast i olivgrön även den från gina tricot. 299 kr.
BH från H&M 129 kr.
adidas parfym från lindex endaaaast 109 kr. :)
loreal mascara från H&M 119 kr.
Mina snygga strumpor från topshop haha bara 20 kr, men lite fina va dom. :)
sist men inte minst en väska från gina tricot 149 kr.
Nu ska jag tvätta bort sminket och ta på pyjamas och snart sova!
godnatt!
/ ANNA

MY LIFE SAVER.


nu ska jag gå och lägga mig. slänger bara in en video nu så ni kan se vad jag har köpt. imorgon kommer det bilder så ni ser tydligare. puss & godnatt

SOFIE

EVEN IF THE SKY IS FALLIN' DOWN.

godkväll. idag var jag ju och shoppa med alicia och anna, jätte kul. alla tre shoppade faktiskt massvis med saker så det får bli bilder senare men nu ska jag ta mig en macka sen kommer anna och alicia hit så ska vi in och köpa lite godis, dipp och grönsaker sen blir det film mys hemma hos anna. imorgon ska jag och alicia spela match sen ska vi nog va med varandra. på kvällen kommer emmy hit och sover hos mig. bilder på kläder osv kommer senare. puss.

SOFIE


IF IT WAS MEANT TO BE, IT WILL BE.

godmorgon alla söta läsare! vaknade halv nio, ska göra v mig nu sen ska jag till nova lund. outfit kommer där nere, men ni får ha det jätte bra idag. det ska iallafall jag! puss
alicia & anna ska med till nova lund, bästbästbäst!

SOFIE

coolt
herj
DAGENS OUTFIT:
svarta leggings - gina tricot
vit halvlång blus - gina tricot
grå kofta som inte syns - gina tricot
jeans jacka - H&M
grå halsduk - indiska
smycken - gina, thomas sabo, klockan, pearls for girls osv.

YOU'RE MY BIGGEST WISH.

godkväll eller godnatt tror jag man säger. kom hem vid halv 12, hade shusat alicia på cyklen hem till henne i uber snabb fart, wow. hon satt nästan och grät därbak , så rädd var hon. haha. sen träffa jag jätte många och så skulle elin lämna pengar till mig så nu var jag klar för att cykla hem. ska in och borsta tänderna nu sen sätta på en film, troligen somna till den. ska upp åtta imorgon. (happyface?) får be alicia och anna ringa och väcka mig :o
ajja, puss och godnatt

SOFIE

godnatt
min finfina pyjamas. eller rättare sagt min pappas t-shirt. hehe


WELCOME.

hejhej. det är sofie, alicia och anna (vi då) som driver denna bloggen. vi kommer skriva om nästan allt, men för det mesta så kommer vi lägga upp bilder, videoinlägg och musik osv. ni får kommentera om ni vill något eller så kan ni nå oss på [email protected]. puss, ha det bra.

SOFIE & ALICIA & ANNA


RSS 2.0